Uploaded image for project: 'Minecraft (Bedrock codebase)'
  1. Minecraft (Bedrock codebase)
  2. MCPE-58868

Bedrock Realm LOSING CRAZY AMOUNTS OF DATA *THIS IS CRITICAL*

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 1.14.0
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Confirmation Status:
      Unconfirmed
    • Platform:
      Windows 10 - PC

      Description

      Firstly... I don't know what to say. This is insanity. I played on my realm last night, built a ton of stuff. I just jumped on top check some stuff out and I appeared at my spawn with an empty inventor as if I was new to my own server. I was like okay, that's strange... then I stepped out of the structure to find devastatingly large chunks of area were literally wiped out from bedrock to the sky there were just a bunch of massive square holes in the world. Some of the stuff that I built last night was gone (included in those massive holes) and other things that I built at the same time were still there. Oddly though some other things that were older builds from before last night were reverted or partially reverted to before they were built.

       

      Seriously guys, what's happening here. I'm constantly having issues with Bedrock Realms-- and I'm on vanilla settings-- no mods, nothing. I payed $60 or so for 6 months and this is unacceptable. Another issue that I've had is players may randomly disconnect (and when this happens it affects all players at the same time) and then when we reconnect the map is rolled back some unknown amount of time. It could be minutes or hours of time literally rolled back like it never happened.

       

      This issue takes the cake though. This comes right after the buzzy bees update. Is there a support channel I can go through to get support as I'm a paying customer and your product is broken? In all my years of playing minecraft (since alpha) I've never had issues with the game not saving the world properly and losing data like this. Why is this happening now??

       

      P.s. I have screenshots and when I tried to attach them it says "Jira could not attach the file as there was a missing token. Please try attaching the file again."

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Reporter:
              Delkin525 Daniel Riley
              Votes:
              6 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: