Uploaded image for project: 'Minecraft Launcher'
  1. Minecraft Launcher
  2. MCL-17831

The game is already running in this game directory, Already joined the game as this user

    XMLWordPrintable

    Details

    • Confirmation Status:
      Unconfirmed

      Description

      While I was playing Minecraft on a modded server, my computer had started lagging a lot. So I decided that I would just log out and run the game again.

       

      However, when I ran the game, nothing showed up. And when pressing 'Play' again it shows the following screen shot:

       

      I'm not sure as to what has happened but I've searched up various solutions from:

      • Uninstalling and reinstalling
      • Updating my windows drivers
      • Restarting my computer (has been done multiple times)
      • Running taskkill /f /im javaw.exe on cmd (nothing happened)
      • deleting my entire .Minecraft folder
      • making sure the compatibility was right (windows 8 and a check mark on the box above)
      • Removed all the mods and fabric
      • Made new installations on the launcher (nothing changed)
      • Making sure programs like java weren't running in the back on task manager (they weren't at all)
      • Opened up the output log in the settings for the launcher to see that nothing was wrong (even though Minecraft wasn't even opening)
      • Made a new password in case someone had my account but thankfully that's not the case 

       

      I'm not sure what to do now. I've seen that a lot of people in Norway seem to be having this problem, but I'm from Canada! So, I don't really know what to do.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            Noll Marvan Sikander
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: