Uploaded image for project: 'Minecraft: Java Edition'
  1. Minecraft: Java Edition
  2. MC-49970

testforblock on lava gives the wrong error message

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Works As Intended
    • Affects Version/s: Minecraft 1.7.5
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      windows 7
    • Confirmation Status:
      Unconfirmed

      Description

      NEW ISSUE: When using testforblock on lava, the error message gives the wrong name back as "Lava" does not exist, it should say "flowing_lava" instead.

      OLD RESOLVED ISSUE: When using testforblock to detect lava it does sometimes work and sometimes not as seen on the screenshot. When the lava has a different data value (I assume) it is written with a capital "L" in the error, but you can't use "Lava" in the testforblock command as that gives an error too.

      EDIT: I just did a test using ID's instead of names (which will be sadly removed soon) and it clearly is an ID issue. The lava with ID 10 is the one not being detected properly, the lava with ID 11 is getting detected.

      EDIT: It appears as the ID's are split in "lava" and "flowing_lava", still makes the error message wrong so I'm going to keep this open.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                codecrafted Wannes Ghielens
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: