Uploaded image for project: 'Minecraft (Bedrock codebase)'
  1. Minecraft (Bedrock codebase)
  2. MCPE-27516

Incorrect Repeater Timings

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 1.2.2.3
    • Fix Version/s: None
    • Confirmation Status:
      Confirmed
    • Platform:
      Windows 10 - PC

      Description

      (Please refer to image)

      Repeaters with 1 tick give off 0 ticks in certain conditions. Each design in the image is a comparison between 2 timings. In design A, everything appears to work normally, however when a redstone device, like a piston or lamp (B and C), is attached to the output, they fire simultaneously, regardless of the repeater, or of the delay seen in the redstone dust. A 2 tick delay works perfectly (D), and when a 1 tick difference is produced without a 1 tick repeater (design E uses a 2 and a 3), a 1 tick delay is produced as expected. Therefore, something is wrong with a repeater on 1 tick - it updates redstone dust correctly but not devices attached to that dust.
      Please look into this, cheers

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Reporter:
                Little_Jack Jack Gregory
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  CHK: