Uploaded image for project: 'Minecraft (Bedrock codebase)'
  1. Minecraft (Bedrock codebase)
  2. MCPE-133660

testforblocks shows not identical when testzone includeing large chest or large trapped chest although they are identical

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Open
    • Resolution: Unresolved
    • 1.17.2 Hotfix
    • None
    • None
    • Confirmed
    • Multiple
    • 581399

    Description

      步骤1:我放了一个大箱子

      Step2:Run command "/clone ~~~~ 1~ ~~1"

      Step3:Run command "/testforblocks ~~~~ 1~ ~~1"

      then feedback shows they are not identical !

       

       

      Other trials in developer version:

       

      BUT,when I run “/clone ~~~~ ~~1 ~~3~"

      then run “/testforblocks  ~~~~ ~~1 ~~3~”

      The feedback shows they are identical now!

       

      To compareed the block debug window,I infer when the command(testforblocks) runs ,it might contrasted the “pairx” and “pairz”,so if the tow large chests‘ position x and z are same ,command testforblocks run successfully.BUT,if their position x and z are not same ,it cause the “pairx”and  “pairz” are not identical ,the result shows the command runs abnormally.

       

      BUT ,When i destroyed a block one of a large chest then place a chest back ,which makes the "pairlead" blockdata changed.

       

      "pairlead"blockdata situations:

      0   1

       

      1   0

       

      then I run testforblocks

       

      They are not identical AGAIN!

       

       

      Suggested solutions:

      When testforblocks runs ,make sure the “pairx”, “pairz”and "pairlead" blockdata are ignored.**

       

       

       

       

       

       

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            People

              Zai_yu_you Zai_yu_you
              Votes:
              2 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                CHK: