Uploaded image for project: 'Minecraft (Bedrock codebase)'
  1. Minecraft (Bedrock codebase)
  2. MCPE-121827

No particles when scraping or waxing copper blocks.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.17.0.52 Beta, 1.17.0.50 Beta, 1.16.230.52 Beta, 1.16.220.52 Beta
    • Fix Version/s: 1.17.0.54 Beta
    • Labels:
      None
    • Confirmation Status:
      Confirmed
    • Platform:
      Multiple
    • ADO:
      511721

      Description

      Updated as of 30 / 04 / 2021
      Summary
      When you're scraping or waxing copper blocks, the particle doesn't appear. This only happens in the world without enabling Caves & Cliffs experiments toggle.

      Step to Reproduce
      1. Create a new world, don't enable any experiments toggle
      2. Place down waxed and oxidized copper blocks
      3. Try scrape it
      ---> No particle appears.
      4. Place down normal copper blocks.
      5. Wax it.
      ---> No particle appears either.

      Original Description
      particles disappear
      I play on the split screen, when I put the wax on the copper block, or when lightning strikes the copper block, the particles do not appear.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Reporter:
              Iudilopes Iudi gabriel souza lopes
              Votes:
              2 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                CHK: