XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: Minecraft 16w02a
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      MC Launcher 1.6.44, Windows 7 MC run on Windows 10 PC, Java Version 1.8.0_45
    • Confirmation Status:
      Unconfirmed
    • Game Mode:
      Creative

      Description

      I was just starting up one of my worlds when my beacons wouldn't give me the buffs, I thought "Ok, new snapshot, beacons don't usually start up when a new snapshot opens." So I destroyed and replaced the beacons and put in my usual buffs. I then went a good distance until the buffs ran out, and my wandered to go back to the beacons. I then saw that I was a good 30 blocks away from the beacons, and they wouldn't give me the buff until I came like 15 blocks from them for the buffs to start up again.

      First Picture: This looked normal, I was too far away for the buffs to start.
      Second Picture: This was not normal, I was less than 50 blocks away, but the beacons didn't want to start up.

      I don't know if this was a change for the radius of the beacons were reduced, but I have researched and saw no evidence of the beacon's radius for giving you buffs were decreased throughout the 1.9 Snapshots.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                CrimsonCreeper07 Derek
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Potential Duplicates