Uploaded image for project: 'Minecraft: Java Edition'
  1. Minecraft: Java Edition
  2. MC-94684

Lags in 1.9 (Snapshot) with Commandblocks

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Minecraft 15w49b, Minecraft 15w50a, Minecraft 15w51b, Minecraft 16w02a, Minecraft 16w03a, Minecraft 16w04a, Minecraft 16w05b
    • Fix Version/s: Minecraft 16w07a
    • Labels:
      None
    • Environment:
      see crash Report and Screenshots
    • Confirmation Status:
      Unconfirmed

      Description

      Tested in new world and old world.
      Problem happens earlier in old worlds.

      I tested it with this Command:

       /particle happyVillager ~ ~5 ~ 0 0 2 0.01 10

      Commandblock is in repeat-mode (activated via Redstoneblock).
      In old worlds you need only 5 Commandblocks running this or any other Command like /testfor @e - in new worlds it needs up to 20 Commandblocks.

      It needs vom 30s to 5 min to have those lags.
      When the lags appear Mobs seem to be in slowmo.

      commandBlockOutput is false

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                Sebante85 Sebastian
              • Votes:
                7 Vote for this issue
                Watchers:
                7 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: