XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Duplicate
    • Minecraft 14w02c
    • None
    • Unconfirmed
    • Creative

    Description

      I was playing on my snapshot world, and I tried to shoot my arrow at my tower in the background, and it will not go up. Also, the arrow disappears after touching the ground

      Here are specs of my Minecraft:
      [21:39:13 INFO]: Minecraft Launcher 1.3.8 (through bootstrap 4) started on windows...
      [21:39:13 INFO]: Current time is Jan 10, 2014 9:39:13 PM
      [21:39:13 INFO]: System.getProperty('os.name') == 'Windows 7'
      [21:39:13 INFO]: System.getProperty('os.version') == '6.1'
      [21:39:13 INFO]: System.getProperty('os.arch') == 'amd64'
      [21:39:13 INFO]: System.getProperty('java.version') == '1.7.0'
      [21:39:13 INFO]: System.getProperty('java.vendor') == 'Oracle Corporation'
      [21:39:13 INFO]: System.getProperty('sun.arch.data.model') == '64'
      [21:39:14 WARN]: Ignoring: versions/forge1/forge1.json; it contains id: '1.6.2-Forge9.10.0.804' expected 'forge1'
      [21:39:14 INFO]: Refreshing remote version list...
      [21:39:14 INFO]: Refresh complete.
      [21:39:14 INFO]: Loaded 13 profile(s); selected 'Latest Snapshot'
      [21:39:14 INFO]: Refreshing auth...
      [21:39:14 INFO]: Logging in with access token
      [21:41:10 INFO]: Getting syncinfo for selected version
      [21:41:10 INFO]: Queueing library & version downloads
      [21:41:11 INFO]: Download job 'Version & Libraries' started (16 threads, 27 files)

      [21:41:11 INFO]: Job 'Version & Libraries' finished successfully (took 0:00:00.717)
      [21:41:11 INFO]: Launching game
      [21:41:11 INFO]: Looking for old natives & assets to clean up..
      [21:41:13 INFO]: Client> [21:41:13] [main/INFO]: Setting user: NewBrickBuilder7
      [21:41:13 INFO]: Client> [21:41:13] [main/INFO]: (Session ID is token:74d4c7585c044d2fa3b037a19386e076:f187ac79ee8042fc97f12606754502e9)
      [21:41:14 INFO]: Client> [21:41:14] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1
      [21:41:16 INFO]: Client> [21:41:16] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default
      [21:41:16 INFO]: Client>
      [21:41:16 INFO]: Client> Starting up SoundSystem...
      [21:41:16 INFO]: Client> Initializing LWJGL OpenAL
      [21:41:16 INFO]: Client> (The LWJGL binding of OpenAL. For more information, see http://www.lwjgl.org)
      [21:41:17 INFO]: Client> OpenAL initialized.
      [21:41:17 INFO]: Client>
      [21:41:17 INFO]: Client> [21:41:17] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
      [21:41:17 INFO]: Client> [21:41:17] [Client thread/INFO]: Created: 512x256 textures/blocks-atlas
      [21:41:18 INFO]: Client> [21:41:18] [Client thread/INFO]: Created: 256x256 textures/items-atlas

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            People

              Unassigned Unassigned
              NewBrickBuilder7 Bob
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: