Uploaded image for project: 'Minecraft: Java Edition'
  1. Minecraft: Java Edition
  2. MC-193404

Changing a powered or activator rail to powered using a debug stick or /setblock does not work

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Open
    • Resolution: Unresolved
    • 1.16.1, 1.16.2, 1.16.3 Release Candidate 1, 1.16.3, 1.16.4, 20w46a, 20w51a, 21w03a, 1.17.1, 1.18, 1.18.2, 22w15a
    • None
    • None
    • Confirmed
    • Block states, Redstone
    • Normal

    Description

      The bug

      Whenever I try to make a powered or activator rail powered using commands, nothing happens.
      I've tried using a Debug Stick, doing /setblock ~ ~~ powered_rail[powered=true], and even put that command in a repeating command block and nothing happened.

      Attachments

        1. 2021-05-16_16.39.27.png
          2021-05-16_16.39.27.png
          377 kB
        2. 2021-05-16_16.39.32.png
          2021-05-16_16.39.32.png
          384 kB
        3. 2022-03-04_16.41.58.png
          2022-03-04_16.41.58.png
          115 kB
        4. issue.png
          issue.png
          877 kB
        5. MC-193404.mp4
          4.55 MB

        Issue Links

          Activity

            People

              Unassigned Unassigned
              JasprMC Jasper Levin
              Votes:
              11 Vote for this issue
              Watchers:
              8 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                CHK: