XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Duplicate
    • 1.16
    • None
    • None
    • Windows 10
    • Unconfirmed
    • (Unassigned)

    Description

      I just created a new 1.16 world and I got a texture issue with horses. I was using a resource pack when creating the world, but when I turned it off the issue remained. I tried reloading chunks and saving & quitting then joining the world again, and the texture issue remained. It looks like horses are using the fox texture.

      I spawned in horses with an egg and they had normal textures, so it only affects horses that were generated naturally.

      I also tried breeding these horses, and their child also had the same issue.

      Hope this is helpful and the issue is resolved!

      Attachments

        1. 2020-06-23_18.14.25-1.png
          2020-06-23_18.14.25-1.png
          1.49 MB
        2. 2020-06-23_18.14.25.png
          2020-06-23_18.14.25.png
          1.49 MB
        3. 2020-06-23_18.10.29.png
          2020-06-23_18.10.29.png
          1.55 MB
        4. 2020-06-23_18.06.08.png
          2020-06-23_18.06.08.png
          2.82 MB
        5. 2020-06-23_18.02.36.png
          2020-06-23_18.02.36.png
          1.27 MB

        Issue Links

          Activity

            People

              Unassigned Unassigned
              ForgedEn1gma Jacob Bradley
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: