Uploaded image for project: 'Minecraft: Java Edition'
  1. Minecraft: Java Edition
  2. MC-18672

Textures disappearing after setting player walkSpeed to 0

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Minecraft 1.5.2, Snapshot 13w24a, Snapshot 13w25a, Snapshot 13w25c, Minecraft 1.6.2
    • Fix Version/s: Minecraft 13w36b
    • Labels:
      None
    • Environment:
      JRE 7, Windows 7
    • Confirmation Status:
      Unconfirmed
    • Game Mode:
      Creative

      Description

      I got a resource pack (this was the same with texture packs in 1.5.2), but when I switched everything was the same but when I loaded my testing world, I only saw the void. Switching back to the default resource pack didn't help.

      How to reproduce:

      1. Change level.dat->Data->Player->abilities->walkSpeed to 0 (it doesn't seem to work without doing this)
      2. Change to another resource pack.
      3. Load up a new world, and you can't see any blocks!
      Also, you have to make a new minecraft.jar to fix this, as far as I know.

      EDIT:
      It seems to do this in 1.6.2 without changing resource packs.

      EDIT 2:
      It seems to be fixed in 13w36b.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              legionmammal978 Matthew House
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: