Uploaded image for project: 'Minecraft: Java Edition'
  1. Minecraft: Java Edition
  2. MC-173521

Always active does not run a cloned command block

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 1.15.2
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Java Edition
      Windows 20
    • Confirmation Status:
      Unconfirmed
    • Game Mode:
      Creative
    • Category:
      (Unassigned)

      Description

      When I put a command in a command block and clone it to somewhere else the always active function does not run the command. The only way to run it is to put it on needs redstone and power it. If powered when on Always Active it doesn't run.

      I crashed my game and added the report

      Reloading the game didn't solve the problem.

       

      When I put the block on repeating and its not on always active and not powered it will still run repeatively

       

      When I put the block on chain it runs once.

      I requested the data of the block and it said auto:0b

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              Unassigned Unassigned
              Reporter:
              Khoeckman Kyle Hoeckman
              Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated: