Uploaded image for project: 'Minecraft: Java Edition'
  1. Minecraft: Java Edition
  2. MC-163921

Placing a block while looking at redstone ore plays no sound

    XMLWordPrintable

Details

    • Icon: Bug Bug
    • Resolution: Fixed
    • 1.16 Pre-release 3
    • 19w42a, 19w44a, 19w45b, 19w46b, 1.15 Pre-Release 2, 1.15 Pre-release 3, 1.15 Pre-release 4, 1.15 Pre-release 5, 1.15 Pre-release 6, 1.15 Pre-release 7, 1.15, 1.15.1, 1.15.1 Pre-release 1, 1.15.2 Pre-Release 1, 1.15.2 Pre-release 2, 1.15.2, 20w06a, 20w07a, 20w08a, 20w09a, 20w10a, 20w11a, 20w12a, 20w13a, 20w13b, 20w14a, 20w15a, 20w16a, 20w17a, 20w18a, 20w19a, 20w20a, 20w20b, 20w21a, 20w22a, 1.16 Pre-release 1, 1.16 Pre-release 2
    • Confirmed
    • Sound
    • Normal

    Description

      The bug

      When a block is placed by using the item on one of the faces of a redstone ore block, the block placement sound is not played. Things like item frames play the sound as expected.

      How to reproduce

      Simply place some redstone ore and then click on it to place another one. The first ore will light up and the block will be placed, but no block sound is played.

      Attachments

        Activity

          People

            xilefian [Mojang] Felix Jones
            tryashtar [Mod] tryashtar
            Votes:
            41 Vote for this issue
            Watchers:
            15 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              CHK: