XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: Minecraft 18w43b
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
    • Confirmation Status:
      Unconfirmed

      Description

      This bug is only probably for me, but for some reason, my mobs don't appear. Not from /summon and not from spawn eggs. Naturally I have seen a couple, but then I rebooted my game and couldn't find any more natural spawns. I think it has a feeling with a texture file in my .minecraft folder I don't have. I have tried refreshing Minecraft, creating a new world and also using the Repair function in the Minecraft Installer, but none of that works.

      EDIT: Just saw the reports that it should fix if I crank up my render distance (and it does fix), but those bugs say resolved, any my mobs still aren't showing up.

        Attachments

        1. 2018-10-25_19.05.10.png
          2018-10-25_19.05.10.png
          448 kB
        2. 2018-10-25_19.05.13.png
          2018-10-25_19.05.13.png
          318 kB
        3. 2018-10-25_19.05.19.png
          2018-10-25_19.05.19.png
          386 kB
        4. 2018-10-25_19.05.35.png
          2018-10-25_19.05.35.png
          467 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                KINGDOY Billy Ferg
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: