Uploaded image for project: 'Minecraft: Java Edition'
  1. Minecraft: Java Edition
  2. MC-102958

Some Item Frames in Wrong Location after update, causing them to drop/disappear

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Duplicate
    • Minecraft 1.10 Pre-Release 1, Minecraft 1.10 Pre-Release 2
    • None
    • None
    • Confirmed

    Description

      Some Item Frames (most likely when they are on chunk borders) are placed in the wrong location after loading the world with the 1.10 Pre1 version, causing them to drop or disappear completely.

      Potentially useful console information:

      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/116, l='World5', x=-192.00, y=63.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/117, l='World5', x=-192.00, y=62.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/120, l='World5', x=-192.00, y=61.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/121, l='World5', x=-192.00, y=60.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/124, l='World5', x=-192.00, y=59.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/185, l='World5', x=-192.00, y=58.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/212, l='World5', x=-192.00, y=57.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/213, l='World5', x=-192.00, y=56.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/240, l='World5', x=-192.00, y=55.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/241, l='World5', x=-192.00, y=54.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/267, l='World5', x=-192.00, y=53.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/268, l='World5', x=-192.00, y=52.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/293, l='World5', x=-192.00, y=51.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/296, l='World5', x=-192.00, y=50.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Wrong location! (-12, -24) should be (-13, -24), ya['entity.ItemFrame.name'/323, l='World5', x=-192.00, y=49.00, z=-369.00]
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:18] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:19] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:19] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:19] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      [12:43:19] [Server thread/WARN]: Tried to add entity ItemFrame but it was marked as removed already
      

      Attachments

        1. 2016-06-08_06.19.47.png
          2016-06-08_06.19.47.png
          642 kB
        2. 2016-06-08_06.20.39.png
          2016-06-08_06.20.39.png
          716 kB
        3. RRrQhb.jpg
          RRrQhb.jpg
          414 kB

        Issue Links

          Activity

            People

              Unassigned Unassigned
              galaxy_2alex Galaxy_2Alex
              Votes:
              4 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                CHK: